تکنیک و ترفندهای زبان خارجی

همه چیز درباره زبان های خارجی اینجا گفته میشه.همراه من شو

تکنیک و ترفندهای زبان خارجی

همه چیز درباره زبان های خارجی اینجا گفته میشه.همراه من شو

۱ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

امروز برای هر فردی نیاز هست که مدرک آیلتس را داشته باشد. یکی از پیش نیازهای داشتن این مدرک، اسپیکینگ آیلتس است. ما در این مقاله به  آموزش اسپیکینگ آیلتس پرداخته ایم لطفا در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید.

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه ‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است.

اسپیکینگ آیلتس چند بخش است؟

۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و...

۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند.

۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد.

کدام بخش اسپیکینگ آیلتس از همه مهم تر است؟

آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟

قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت:

۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد.

۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد.

۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

 چه چیزهایی برای ممتحن مهم است؟

اگر متقاضیان بدانند که چه مواردی برای ممتحن مهم است، می ‌توانند شانس موفقیت خود را افزایش دهند. این موارد مهم عبارت ‌اند از:

۱- صحبت کردنروان و طولانی

۲- درک سوالی که ممتحن پرسیده است و ارائه پاسخ مرتبط

۳- استفاده‌ ی هوشمندانه از واژگان مناسب و مرتبط

۴- استفاده ی صحیح از همه‌ی زمان ‌های گرامر زبان انگلیسی

۵- تلفظ صحیح کلمات (لهجه هیچ گونه تاثیری در ارزشیابی توسط ممتحن و موفقیت شما در آزمون آیلتس ندارد)

بنابراین چهار شاخص نمره دهی بر اساس Band Descriptors موارد زیر هستند:

۱- روانی و انسجام کلام

(Fluency and Coherence)

۲- دامنه واژگان (Lexical Resource)

۳- طیف صحیح، گسترده و متنوع از ساختارهای گرامری

(Grammatical Range and Accuracy)

۴- تلفظ صحیح

(Pronunciation)

ممتحن هریک از شاخص‌های فوق را از نمره‌ی ۲ ( کمترین) تا نمره‌ی ۹ (بیشترین) ارزیابی می‌کند، لذا نمره‌ی نهایی متقاضی حاصل برآیند (Average) این ۴ شاخص و از ۹ می‌باشد.

این دوره تمرکز ویژه‌ای روی هر ۴ مولفه ارزیابی به صورت همزمان دارد و تلاش بر این است که با ارائه راه‌حل‌های مناسب و کاربردی برای حل مشکلات و چالش‌های متقاضیان در هریک از این ۴ حوزه و البته در کنار آن آشناسازی شرکت کنندگان با تکنیک‌های افزایش نمره، بستری مناسب جهت تمرین هدفمند و مستمر و دریافت بازخورد (Feedback) تخصصی فراهم آید تا نهایتا مسیر کسب نمره‌ی ۷ به بالا در بخش اسپیکینگ آیلتس هموار گردد.

  • میلاد اعتمادیفر